SMALL GROUP WORKOUT

TIJDENS DE SMALL GROUP WORKOUT LESSEN TRAIN JE ONDER BEGELEIDING IN EEN MAXIMALE GROEPSGROTE VAN 8 PERSONEN. PERSOONLIJKE AANDACHT GEGARANDEERD EN TOCH DE GEZELLIGHEID VAN HET WERKEN IN GROEPSVERBAND.

IN DE SMALL GROUP BOOTCAMP LESSEN MAKEN WE GEBRUIK VAN VERSCHILLENDE SPULLEN EN TRAINEN WE VEEL MET BEHULP VAN ONS EIGEN LICHAAMSGEWICHT. WIL JIJ JOUW CONDITIE VERBETEREN, AFVALLEN, STERKER WORDEN OF STRAKKER IN JE VEL KOMEN TE ZITTEN? TIJDENS DE SMALL GROUP BOOTCAMP WORKOUT HELPEN WIJ JE JOUW DOELEN TE BEREIKEN.

DE SMALL GROUP COMBI LESSEN BESTAAN UIT DE COMBINATIE VAN BOOTCAMP OEFENINGEN AFGEWISSELD DOOR BOKSZAK WORKOUTS, KICKBOKS TECHNIEKTRAINING EN KICKBOKSCONDITIE TRAINING. DUS WIL JIJ NAAST ALLE VOORDELEN VAN DE BOOTCAMP TRAINING OOK NOG LEREN (KICK)BOKSEN? SCHRIJF JE DAN IN VOOR DEZE LES.

ERVARING IS ZOWEL BIJ DE BOOTCAMP ALS BIJ DE COMBI WORKOUTS NIET NODIG. DOOR MIDDEL VAN VERSCHILLENDE TRAININGSMETHODEN KUNNEN WIJ BEGINNERS EN GEVORDERDEN OP HUN EIGEN NIVEAU UITDAGEN.

DE SMALL GROUP WORKOUTS VINDEN  PLAATS OP BUSSINES PARK ARNHEMS BUITEN (UTRECHTSEWEG 310 ARNHEM) GEBOUW B17. BIJ MOOI WEER TRAINEN WE BUITEN OP HET BUSSINES PARK.

BIJ EEN MINIMALE GROEPSGROTE VAN 3 PERSONEN BINNEN 1 BOEKING KAN ER IN OVERLEG OP EEN ANDERE GEWENSTE LOCATIE GETRAIND WORDEN.

BOOTCAMP, (KICK)BOKSEN OF CROSSFIT? KRACHT, CONDITIE OF HARDLOPEN? U ZEGT EN WIJ DRAAIEN! TRAININGSDUUR 1 UUR.

PRIJS VANAF €13 MET STRIPPENKAART. EEN LOSSE LES KOST €15 EN EEN PROEFLES IS GRATIS.

LET OP! WIJ HEBBEN EEN FLEXIBEL LESROOSTER. HET ROOSTER IS  ONGEVEER 3 WEKEN VAN TEVOREN BEKEND. MOCHT ER GEEN GESCHIKTE TIJD TUSSEN ZITTEN STUUR DAN GERUST EEN BERICHTJE!