OVER MIJ

DANNY VAN ENGELDORP GASTELAARS

VADER |KICKBOKS-BOOTCAMP INSTRUCTEUR | PILOOT

DOOR MIJN FUNCTIE ALS PILOOT HEB IK TALLOZE SPORTSCHOLEN OVER DE HELE WERELD KUNNEN UITPROBEREN. JE VERWACHT HET NIET MAAR MIJN BEROEP IS ZEER GOED TE COMBINEREN MET MIJN PASSIE VOOR SPORT. IK KICKBOKS AL RUIM 17 JAAR EN COMBINEER DIT SINDS JAAR OF 4 MET CROSSFIT EN BOOTCAMP. DE HOTELS WAARIN IK VERBLIJF VARIËREN NOGAL IN AANBOD QUA APPARATUUR. HIERDOOR IS HET VRIJWEL ONMOGELIJK OM EEN VASTE WORKOUT TE DOEN. MEER EN MEER HEB IK MIJ VERDIEPT IN HET EFFECTIEF SAMENSTELLEN VAN MIJN TRAININGEN. DEZE TRAININGEN BESTAAN GROTENDEELS UIT OEFENINGEN DIE MEN ZONDER APPARATUUR KAN UITVOEREN. DENK HIERBIJ AAN BURPEES, SQUATS, PUSH-UPS ENZ. SPIERPIJN GEGARANDEERD! KICKBOKSLESSEN vOLG IK IN “HET SPORTLOKAAL” IN ARNHEM. LOOP JE ME HIER NIET TEGEN HET LIJF DAN BESTAAT ER EEN GROTE KANS DAT IK EEN LES STA TE GEVEN BIJ CITYBOOTCAMP OF ZELF LEKKER BUITEN IN DE OMGEVING ARNHEM, OOSTERBEEK OF VEENENDAAL AAN HET TRAINEN BEN.

ONLANGS HEB IK MIJN PAPIEREN VOOR ZELFSTANDIG PERSONAL TRAINER BEHAALD. OOK FITNESSTRAINER A eN VOEDINGSLEER HEB IK OP MIJN CV MOGEN BIJSCHRIJVEN. GENOEG REDEN OM EENS EEN PROEFLES TE BOEKEN LIJKT MIJ!

WAAROM BEN JE V1 FIT GESTART?

AL JAREN MOTIVEER IK VRIENDEN EN COLLEGA’S OM MEE TE DOEN AAN MIJN TRAININGEN. SUPERLEUK OM TE DOEN EN NA AFLOOP KREEG IK VAAK DE OPMERKING “DAAR ZOU JE MEER MEE MOETEN DOEN”. HOE LEUK IS HET OM EEN GROEPSCHALLENGE TE VOLTOOIEN, SAMEN EFFECTIEF RESULTAAT TE BOEKEN OF MENSEN NIEUWE TECHNIEKEN BIJ TE BRENGEN. SAMEN TRAINEN STIMULEERT EN IS GEWOON LEUKER! ONREGELMATIGE WERKTIJDEN KUNNEN ECHTER ERG LASTIG ZIJN QUA PLANNING. HEB JE EINDELIJK TIJD, IS ER GEEN LES OP JE SPORTSCHOOL! DIE BEPERKING WIL IK WEGNEMEN DOOR TRAININGEN OP MAAT, OP JOUW TIJDSTIP EN JOUW LOCATIE AAN TE BIEDEN. OM VARIATIE IN JOUW OUTDOOR WORKOUT TE BEHOUDEN ZAL JE OVER DE JUISTE APPARATUUR MOETEN BESCHIKKEN.  OOK DIT KAN EEN BEPERKING ZIJN. . MET V1 FIT HEB IK EEN LEUKE COLLECTIE SPULLEN OM JOUW WORKOUT VORM TE GEVEN. OF JE NU WIL BOOTCAMPEN, BOKSEN OF CROSSFITTEN, WIJ REGELEN DE SPULLEN.

VANWAAR DE NAAM V1 FIT?

GEMOTIVEERD BLIJVEN IS VOOR SOMMIGE MENSEN LASTIG. DIT KAN DIVERSE OORZAKEN HEBBEN. TRAININGEN WORDEN EENTONIG OF RESULTAAT BLIJFT UIT. V1 IS IN DE LUCHTVAART DE ‘BESLISSINGS-SNELHEID’ WAAR MEN OFWEL EEN TAKE-OFF AFBREEKT OF DE TAKE-OFF DOORZET. MET MIJN MOTIVATIE EN KENNIS BEN IK ER VAN OVERTUIGD DAT IK JOU OVER JOUW PERSOONLIJKE V1 HEEN KAN HELPEN WAARDOOR JE EIGENLIJK NIET MEER TERUG KAN.

ALGEMENE INFORMATIE

CROSSFIT, BOOTCAMP OF   MISSCHIEN ZELFS (KICK)BOKSEN? OP AANVRAAG COMBINEREN WIJ VERSCHILLENDE TRAININGSTECHNIEKEN OM  VOOR JOU (JULLIE) DE MEEST EFFECTIEVE EN LEUKE WORKOUT SAMEN TE STELLEN. TRAININGEN ZULLEN BESTAAN UIT EEN WARMING UP GEDEELTE EEN UITGEBREIDE WORKOUT OP MAAT EN EEN COOLING DOWN. EEN GEHELE TRAINING DUURT EEN UUR. V1FIT MAAKT JOU OUTDOOR WORKOUT OP MAAT. WAAR, WANNEER EN MET WIE JIJ WILT. MET ONS UITGEBREIDE ASSORTIMENT SPORTARTIKELEN KUNNEN WIJ ZEER DIVERSE WORKOUTS MAKEN OM JOU DOELEN TE BEHALEN. WIL JE AFVALLEN, STERKER WORDEN, CONDITIONEEL BETER WORDEN OF LEREN (KICK)BOKSEN? GEEF HET AAN EN WIJ GAAN AAN DE SLAG.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

ZODRA UW LES DOOR ONS IS INGEPLAND IS DEZE DEFINITIEF. DE LESSEN GAAN ALTIJD DOOR TENZIJ ER SPRAKE IS VAN NOODWEER ZOALS STORM/ONWEER. ZIEKMELDINGEN KUNNEN VIA WHATSAPP OF VIA DE WEBSITE DOORGEGEVEN WORDEN. UW LES WORDT DAN KOSTELOOS GEANNULEERD. IN HET GEVAL DAT V1FIT UW LES NIET KAN LATEN DOOR GAAN ZULLEN WIJ U HIEROVER INFORMEREN. IN DIT GEVAL KUNT U DE LES VERPLAATSEN OF KOSTELOOS ANNULEREN. 

TRAININGEN BIJ V1FIT WORDEN LOS INGEPLAND. HEEFT U BLESSURES OF VERZOEKEN DAN KAN U DIT AANGEVEN IN HET OPMERKINGEN VELD IN DE BOEKINGSAPP OF EVENTUEEL TELEFONISCH. DAARNA KUNNEN WE METEEN AAN DE SLAG. U HOEFT  GEEN ABONNEMENT AF TE SLUITEN EN KUNT UW TRAININGEN INPLANNEN EN ANNULEREN WANNEER U WILT. DE OP DE WEBSITE GENOEMDE TARIEVEN ZIJN OBV 1 UUR TRAINEN.  U KAN €15 PER LOSSE LES BETALEN OF EEN STRIPPENKAART AANSCHAFFEN. EEN 10 STRIPPENKAART KOST €130 EN IS 1 JAAR GELDIG. STRIPPENKAARTEN ZIJN BIJ ONS NIET PERSOONSGEBONDEN. U KAN DUS GEZAMMELIJK DE STRIPPEN OP UW KAART BENUTTEN. BETALINGEN/STRIPPEN DIENEN NA DE LES VOLDAAN/AFGESTEMPELD TE WORDEN. BETALEN KAN VIA EEN BETAALVERZOEK OF CONTANT. 

V1FIT VERWERKT JOUW PERSOONSGEGEVENS OP ZORGVULDIGE WIJZE EN BINNEN DE KADERS VAN DE TOEPASSELIJKE WET- EN REGELGEVING, ZOALS DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG). U KAN TEN ALLE TIJDEN UW GEGEVENS LATEN VERWIJDEREN.

HET BEOEFENEN VAN SPORT KAN RISICO’S MET ZICH MEEBRENGEN. INDIEN U GEBRUIK MAAKT VAN ONZE FACILITEITEN, DIENT U ZELF IN TE SCHATTEN WAT  U AAN KUNT. WIJ MAKEN EEN INSCHATTING AAN DE HAND VAN DE DOOR U OPGEGEVEN INFORMATIE EN MAKEN EEN TRAINING DIE ZOVEEL MOGELIJK BIJ UW WENSEN/KUNNEN PAST. U TRAINT DUS OP EIGEN RISICO. V1FIT IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR MATERIËLE OF IMMATERIËLE SCHADE ALS GEVOLG VAN EEN ONGEVAL OF LETSEL TIJDENS ONZE TRAINING.